Grace Canis Mobil Menu

Benyt dig af denne mobil menu på alle sider for at navigerer rundt - man kan også benytte søgefunktionen øverst.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Om os

  

Hvem er vi? 

Vi er et passioneret og indsigts rigt team bestående af Mette Nielsen, Michael Kristensen og Karin Storm. Vores hunde er elskede familie medlemmer og en del af familie livet. Hele vores liv går op i passionen for vores hunde. 

Vi er stolte af at have lavet mange champions og hunde præmierede i forskellige sports grene rundt om i verden. GraceCanis opdrættede hunde gør os stolte i bl.a. Finland, Sverige, Norge, Argentina, Brasilien, Frankrig og sydafrika. 

Michael og Mette bor i Dianalund. Begge er uddannet hundefrisør. Mette er til dagligt hjemme, så hunde og hvalpe får den pleje, træning og stimulering de har brug for. Michael er udstillings dommer for gruppe 8 og Lhasa Apso. Michael og Mette udstiller meget både i Danmark og udlandet. Karin Storm bor i Terselv, og går meget op i lydighed/ rally lydighed. Karin underviser vores hvalpe og voksne hunde som er flyttet til nye familier.  

Der er altid en hjemme ved hundene, for at sikre den optimale aktivering og stimulering i det daglige. Der bliver brugt meget tid på den enkelte hunds behov. Det er vigtigt for os at vores hunde kan fungere socialt og være glade og gode familiehunde. Vi deltager tit i konkurrencer i Lydighed, Rally-O og Udstilling. Udover træningsaktiviteter, bruger vi meget tid på socialt samvær med hundene. Dette indebærer hundesvømning flere gange om ugen, skovture, hoopers, nosework, basic træning med får og løbeture. 

Vi opdrætter sunde familiehunde, hvor forældrene har vist at de kan arbejde. Vi lægger vægt på temperament, sundhed og arbejdsvilje. Det er vigtigt for os at avle sunde og velfungerende hunde, som hviler i sig selv og fungere i den verden vi byder dem, både indenfor familieliv, sport og socialt samvær. Vi går meget op i avlsarbejdet og det at kunne bidrge positivt, til Border Collien som race. Det er vigtigt for os at hundene har et godt sind og er alsidige i familielivet og i diverse sports grene. Vi bruger kun forældre som vi mener kan bidrage med noget til racen. Vores hunde bliver genetisk testet for sygdomme inden de bliver brugt i avl. For derved gennem seriøs avl at kunne bibeholde/bidrage til en sund racetypisk Bordercollie.  

Vi følger selvfølgelig avlsanbefalingerne fra både Dansk Kennel Klub og Border Collie Klubben og vores hvalpe bliver solgt med en DKK Plus stambog. Se uddybende under avlsprincipper.

Vi har gennemgået DKK's opdrætter uddannelse og Mette har DKK's Hundeholder Uddannelse. Karin og Mette er begge uddannet lydigheds, rally og agility instruktør.    

   


                          Følg os på Facebook gruppen GraceCanis Borders
I er altid velkomne til at kontakte os og aftale et besøg


  


Vi er passioneret omkring det vi laver! Danish English French German Spanish

Kontakt GraceCanis

Adresse

GraceCanis Border Collies
Gammelgang 2
4293 Dianalund 
CVR: 36579099

Kontakt os

mgracecanis@gmail.com
Mette   +45 31320818

Sociale medier