Grace Canis Mobil Menu

Benyt dig af denne mobil menu på alle sider for at navigerer rundt - man kan også benytte søgefunktionen øverst.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Om os

Hvem er vi? 

Vi er en kennel med  4 tæver og 2 hanner. Alle vores hunde bor indenfor i huset, da vi vil være i tæt kontakt med dem. De er alle elskede medlemmer af familien og vi deltager i aktiviteter, træning og konkurrencer med vores hunde på daglig basis. Vi ejer også 3 hanhunde og 2 tæver som er udstationeret. 

Der er altid en hjemme ved hundene, for at sikre den optimale aktivering og stimulering i det daglige. Der bliver brugt meget tid på den enkelte hunds behov. Det er vigtigt for os at vores hunde kan fungere socialt og være gode familiehunde. Vi deltager tit i konkurrencer i Lydighed, Rally-O og Udstilling. Vi opdrætter sunde familiehunde, hvor forældrene har vist at de kan arbejde. Vi lægger vægt på temperament, sundhed og arbejdsvilje. Vi bruger kun forældre som vi mener kan bidrage med noget til racen. 

Vores hunde bliver genetisk testet for sygdomme inden de bliver brugt i avl. For derved gennem seriøs avl at kunne bibeholde/bidrage til en sund racetypisk Bordercollie.  Vi følger selvfølgelig avlsanbefalingerne fra både Dansk Kennel Klub og Border Collie Klubben og alle vores hvalpe bliver solgt med en DKK Plus stambog. Se uddybende under avlsprincipper.

Vi har alle gennemgået DKK's opdrætter uddannelse og Mette har DKK's Hundeholder Uddannelse. Vi  er alle uddannet lydigheds instruktør og agility instruktør.    

 


                          Følg os på Facebook gruppen GraceCanis Borders
I er altid velkomne til at kontakte os og aftale et besøgVi er passioneret omkring det vi laverDanish English French German Spanish

Kontakt GraceCanis

Adresse

GraceCanis Border Collies
Gammelgang 2
4293 Dianalund 
CVR: 36579099

Kontakt os

gracecanis@outlook.dk
Mette   +45 31320818

Sociale medier