Grace Canis Mobil Menu

Benyt dig af denne mobil menu på alle sider for at navigerer rundt - man kan også benytte søgefunktionen øverst.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Avlsprincipper

  

Temperament - Sundhed - Arbejdsvilje - Type

Før en parring finder sted, ligger der et stort arbejde og mange overvejelser bag hvalpene.
Vi tager udgangspunkt i 4 lige betydningsfulde nøgleord når vi planlægger vores opdræt, og målet er at skabe Border Collies, der er racetypiske, har et velfungerende temperament og besidder de funktions egenskaber som Border Collien er kendt for og sidst, men ikke mindst har et sundt og velfungerende helbred.

Vores vision er nogle alsidige hvalpe som både er sunde familiehunde og super trænbare hunde, der kan arbejde lige så godt på en lydighedsbane og en agilitybane, som de kan på en fårefold som hyrdehunde. Hundene skal også have et udseende som følger racestandarden for Border Collien og et racetypisk temperament. 

Forud for kennelens kuld går altid grundige overvejelser og afvejninger af begge avlspartneres kvaliteter. Vi lægger vægt på at lave smukke, sunde og racetypiske hunde efter forældre der matcher hinanden i temperament, struktur, sundhedsstatus og arbejdsegenskaber. Endelig vurderer vi dem også personligt udfra vores egen overbevisning om hvad vi betragter som værende gode eksemplarer af racen og heri indgår bl.a. betragtninger omkring deres adfærd, konflikthåndtering, reserverthed, flokadfærd, samarbejdsevner og gåpåmod.

Alle hunde der indgår i avl, bliver fotograferet og fundet fri for HD (hofteledsdysplasi) AD (albueledsartrose). Begge forældre hunde bliver DNA testet for TNS, CEA, MDR1, Glaucom, IGS, Raines Syndrome og CL/Storage Disease eller de er genetisk fri for disse sygdomme via forældre. Alle vores avlshunde er Lydighedschampions, præmieret og/eller Udstillings Champions/præmieret. Alle hvalpe bliver dyrelæge tjekket og får sundheds attest, inden de flytter hjemmerfra. 

 

                          Følg os på Facebook gruppen GraceCanis Borders 

I er altid velkomne til at kontakte os og aftale et besøg


           

Danish English French German Spanish

Kontakt GraceCanis

Adresse

GraceCanis Border Collies
Gammelgang 2
4293 Dianalund 
CVR: 36579099

Kontakt os

mgracecanis@gmail.com
Mette   +45 31320818

Sociale medier